Blogglista

Blogglista
Dag 4

Mina bästa vänner

Ska försöka ta upp blogglistan igen, såhär 6 månader senare, haha!Emilia Friberg
Hon må vara en av de cpigaste vännerna jag har, men även en utav de mest älskvärda. Hon har varit min bästa vän ända sen hon började på min skola för 4-5år sen. Dock i en klass över mig.
Vi har haft sjukt många roliga stunder. Jag minns gånger då jag legat dubbelvikt och asgarvat och gånger jag varit så irriterad så jag varit när på att smälla av (Emilia är en riktig sengångare och det går mig på nerverna ibland, HAHAHA! Puss, Emilia <3), men jag tycker ändå det är något man kan skratta åt i efterhand ;)
Vi träffas dock max 1 gång i halvåret pga flytt. Väldigt tråkigt, och jag saknar henne så <3

 

 

Jonna Nilsson
(Mycket fin bild må jag säga, men hon får bjuda på den!)

Jag minns hur vi började prata lite smått på ett miniridläger 05, och efter det insåg vi att hennes syster och min mamma red i samma ridgrupp, så vi träffades varje torsdag. Hon satt ALLTID och pillade sönder stearinljusen i cafeterian och kastade stearinet på mig. Hon tyckte det var jätte kul, men jag fick seriöst DAMP på henne, haha!
Sen har jag & mongot varit vänner sen dess! Har många härliga minnen ihop :) vår årliga tradition är falsterbo horse show! Men vi har gjort många andra tripper ihop, gekås, Stockholm etc.
När vi var mindre sov vi i stort sätt över hos varandra VARJE helg. Det var tider det! Saknar det.. <3

 


Josefine Nissenlöf
Även kallad "Bosse",
Riktigt gó vän! Härlig humor, och någon man alltid skrattar med! Hon är en riktigt mästare på att lägga in halvbittra kommentarer i mellanåt, men antar att det hör till hennes charm, Hahhaha :D
Vi började samma klass nu på gymnasiet och har sen dess växt närmre och närmre. Hon är en vän jag är riktigt glad över att ha! Hon är generös, omtänksam, glad, knasig och rolig! Puss på're! :*

 

 


Kommentarer
Postat av: Jonna

ÄLSKAR DIIIIG !! <3

Saknar med de tiderna <3possposs <3

2012-04-20 @ 21:07:10
URL: http://hastsport.webblogg.se/

Kommentera här:

» Namn:
Kom ihåg mig?
» E-postadress: (publiceras ej)

»Blogg/hemsida:


Vad har du på hjärtat? ♥

Trackback
RSS 2.0