Världens längsta och onödigaste inlägg, typ...

Oj, nu har det knappt varit någon bloggning på ett par dagar, men jag bloggar inte för statistiken för tillfället, utan har bara bloggen som en "dagbok" som kan vara kul för mig själv att läsa längre fram :) ... men visst är det kul att ni är så pass många som läser mina ointressanta inlägg ändå!

I torsdags hade vi den sk skoljoggen där vi gick ca 1,5 mil. Märke inte att jag hade massa småsten i skon, men när jag tog av min skorna såg jag massa hål i strumporna och kände även alla underbara blåsor, aaajj!!

Efter att ha avklarat runda hämtade min underbara vän Jenny-Ann mig & råttan (dvs hunden, som jag hade med mig under dagen). Vi styrde hemåt och drack kaffe (hasselnöt-kaffe, I looooove it!) och pratade lite skit :)
Plötsligt börjar Jenny-Ann gnälla över hur sugen hon är på McDonalds, så en halvtimme senare satt vi i bilen på väg till Karlshamn! Hahaha
Väl inne på McDonalds (som jag duktigt kan säga att jag inte ätit på mer än 1 gång på 3-4 år!, haha) beställde hon sin efterlängtade cheeseburgare och jag en McFlurry med Ahlgrens bilar, ganska okej faktiskt :)
Mätta och belåtna drog vi oss in till centrum och besökte massa klädaffärer! 3 påsar & 300 kr fattigare återvände vi hem. Jag med en ny topp, nya byxor, en tubhalsduk & nagellacks borttagning - bra deal för 300kr, tycker jag!
Jenny-Ann återvände dessvärre tomhänt, men lika glad för det ;)

Igår var det skola och vi fick sluta kl 1, inte helt fel!
Jag & mamma hade myskväll och gottade oss med hemmagjord pizza & film, "Hur många lingon finns det i världen?". Den var bra! Har du inte sett den så borde du :)

Idag är det lördag och jag är allmänt skit-seg. Sov på tok för länge, men har förhoppningsvis sovit ikapp alla förlorade timmar nu :)

 

(Inlägget är flyttat från devote.se)


Kommentarer

Kommentera här:

» Namn:
Kom ihåg mig?
» E-postadress: (publiceras ej)

»Blogg/hemsida:


Vad har du på hjärtat? ♥

Trackback
RSS 2.0