Vem är du och vad har du gjort med min häst?!

Kom hem sent igår kväll efter att ha varit i Stockholm för att se Robert Pattinson & Ashley Greene (gör ev ett inlägg senare) och efter att ha sovit dåligt de senaste dagarna passade jag på att sova länge! Jag sov som en stock... and I love it! :)

Åkte ut till stallet nån timme senare för att rida. Pojken var riktigt j*vla duktig idag! Red ut själv och då brukar han göra allt för att ta sig hem.. Bocka, tvärvända, vägra gå eller stressa upp sig och trippa på tårna, men jag klandrar inte honom! Det är ju trots allt så ofta vi är ute ensamma så det är väl klart det känns konstigt när vi väl är det! MEN idag var han kolugn!! Gick förbi många läskiga saker i form av tex kossor ;) Kunde gå med långa tyglar utan att han ens gjorde så mycket som att försökte vända håll, skönt - duktig häst! :) Det var så man tänkte, "Vem är du och vad har du gjort med min häst?!" hahaha
Väl tillbaka i stallet fick han massa gottigottgott. Provade även hans nya täcke som mamma köpt. Tyckte det va fint & mysigt. (Och jag vet att ni älskar min wannebe grimskaft i form av balaband ;) man tar vad man har!)


Änglakväll

För er som är intresserade gick änglakvällen till så att vi satt så att vi bildade en ring och ett medium förmedlade budskap från "andra sidan". Vissa saker kan jag har svårt att tro på, men de saker hon tog upp stämde så klockrent! Tänker inte gå in på några detaljer, men det var läskigt att hon lyckades beskriva personerna/ andarna så bra och precist! Och meddelandena/ budskapen vi fick var om saker som vi planerat! Kan faktiskt ta upp ett exempel, hon sa "Jag vet inte varför, men ni kommer göra en resa till Finland i sommar och den kommer vara rofylld. Som balsam för själen".
Jag kan meddela att jag aldrig har träffat människan innan och visste verken hur hon såg ut, vad hon hette osv, men ändå lyckades hon få fram att vi skulle till Finland i sommar, och för mig som vet resans syfte hade orden "balsam för själen" en helt annan innebörd än för er som inte vet - och det är ganska skrämmande!!

Kvällen var spännande och intressant, trots att den var läskig. Ångrar inte att jag gick!


Dags att uppdatera..?

Det var ganska länge sen jag bloggade, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge - så, here you go!
Har egentligen inte hänt jätte mycket sen sist.. Plugg, plugg, plugg, hästar & återigen plugg!
I fredags var jag och en kompis i Lund för att hämta ut biljetter till Twilight eventet som äger rum i Stockholm nästa vecka! Tagga som satan, ska ju få se Robert Pattinson och Ashley Greene! :D
Senare på kvällen kom ett par kompisar hem till mig och åt tårta som jag hade bakat till Josefine & Mathilda! Det verkade som den gick hem hos alla ;)
I lördags hade jag & mamma två andra kompisar hemma.. Babbel, babbel, babbel, men ack så trevligt! :)

Idag ska jag iväg på en sk änglakväll. Vet dock inte exakt vad det är, men det är iaf en som tar kontakt med spöken, spännande!!
Har aldrig varit på något liknande innan så är lite spänd, haha..
Kanske berättar om det en annan dag :)

Ha det gött!


Flytt från Devote

Har precis flyttat över alla mina blogginlägg från Devote.se till denna bloggen. Kände att jag ville ha allt samlat iom att det ändå bara var typ 10st :)

Funderar på att börja blogga igen! Har dock varit (och är fortfarande...) lite mycket i bland annat skolan, men också i mitt privatliv. Ska bara försöka komma ikapp i livet lite igen sen är jag nog tillbax igen!

Ha det bra så länge!

Sömnlös natt!

Klockan börjar närma sig två och jag har fortfarande inte fått mig någon sömn.. Först kunde jag inte sova pga av för många tankar som rörde runt i huvudet, och lite senare drabbades jag både av magknip och illamående.. Usch, fy & blä..
Gick ner och la mig på soffan, men det gjorde såklart ingen skillnad! Katten kom en stund senare och var lite missnöjd över att jag lämnat honom ensam i sängen och la sig tillrätta på min mage. Han började spinna, men icke - vibrationsmassage hjälpte inte för magen heller, haha!

 

Edit: Kan tillägga att halva inlägget försvann, underbart!

 

(Inlägget är flyttat från devote.se)


Nerblodad efter ritt..

Nyligen tillbaks efter ritt nr 2. Gick bra förutom att Loby var väldigt pigg och stressad..
Gick ut och satte mig i hagen igen (tycker det är då otroligt mysigt att sitta med hästarna!) och plötsligt känner jag att det troppade från näsan och bildade en röd fin fläck på mina byxor.. Lyckades självklart bloda ner händerna också, underbart! Fast jag är glad att jag lyckades undvika mina "vita" skor & tröja!
Förstår inte varför jag fick näsblod utan anledning, hmm...

(Inlägget är flyttat från devote.se)


Min bästa vän..

Har precis kommit tillbaks i stallet efter en lååång runda med Pojken. Han var som en bångstyrig ponny idag, vilket beror på att jag red ut själv och han blir väldigt stressad då. Rider inte ut så ofta själv, iom att jag alltid rider ut med mamma eller någon annan som rider på Loby. Men det är bra träning att vara själv! :)

Sitter vid hagen med hästarna och ska strax ta in Loby för ridtur nr 2!
Det är verkligen jätte mysigt att rida ut på morgonen! Brukar vanligtvis inte göra det då mamma vanligtvis släpper ut hästarna.. men idag gick jag upp tidigt, släppte ut hästarna, mockade & gjorde i ordning innan jag plockade fram Pojkens grejer för att sedan ta in honom! Var ute ca 1,5 timme i strålande sol & fågelkvitter, myyys!

Älskade häst, favoritkille och bästa vän - vad vore jag utan dig..?

 

(Inlägget är flyttat från devote.se)


Fotograferingen

Ska precis cykla till stallet och släppa ut hästarna. Dom fick stå inne lite längre idag.. Hoppas dom överlever :)

Tänkte visa två bilder från fotograferingen innan jag cyklar, hoppas ni gillar dom!

Amanda & Isak

Foto: Jenny Liljedahl
Redigering: Amanda Özek

 

Bruno

Foto: Jenny Liljedahl
Redigering: Amanda Özek

(Inlägget är flyttat från devote.se)

 


Fika på stan

Hade en dålig dag idag, vilket jag inte kommer gå in på varför..
I vilket fall fick vi sluta tidigare (and I looooooove it!!) så jag och två vänner begrav oss till Coffe house för att fika! Jag beställde en varm choklad men marshmellows, iom att Mathilda sagt att det var sååå gott, men chokladen klarade inte mina förväntningar.. 35:- för vatten med chokladsmak - nej, tack!


Men visst ser det gott ut?


Hjärtat

I love you.


RSS 2.0