Lördag

AnniRavelli team tilly


Vid halv ett tiden begav jag mig snappis för att titta på & filma Annis lektion :) Dom va duktiga, som alltid :) Tycker Anni kan bjuda på denna bilden, för den är mycket vacker! :D
Förresten, kika in på hennes & Nannas blogg www.teamoveson.blogg.se :) Åsiktsinlägg blandat med tränings- & vardags inlägg! Intressant läsning :)
Och jag vill passa på att göra lite reklam för Nanna som utbildar sig till equiline terapeut, där bland annat massage ingår. Just nu har hon elevpris på hästmassage för endast 350kr/häst och har du fler än en häst i samma stall kostar det bara 300/ häst :) + 15 kr/ mil.
Kan tillägga att min häst snart ska få massage av henne :)

Senare begav jag mig till stallet. Min häst var på sjukt bushumör, som nästan alltid.. Han höll på med min vante & vipps var den av.. Han tog så fint och försiktigt med läpparna och drog av mig vanten, haha! Blev lite chokad! Han tyckte att det var kul att leka med den, men nöjde sig inte länge med bara den ena, utan skulle ha av den andra också.. När jag tagit på båda igen så blev han lite frustrera för att jag hade dom på mig och ville ta av dom igen, fråga mig inte varför.. Han är lite knas :)

Väl hemma så fortsatte jag med det jag gjorde innan jag åkte till snappis, dvs möblera om.. Är precis klar! Skönt att ha det gjort.

Om en stund kommer Emilia Ninjamupp, som jag saknat sjukt mycket!!

Kommentarer
Postat av: anni

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! du är så elak!!!

2011-02-12 @ 19:06:35
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: anni

sv: Jag eller bebisen?............... :P

2011-02-13 @ 20:04:02
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: sara [fotoblogg] - trettontretton

Hej!

Du anmälde dig till min tävling om att vinna bloggsvar för ett tag sedan. Gå in och kolla om det var du som vann eller gratta vinnarna :)Kram

Sara, trettontretton.blogg.se

2011-02-14 @ 14:54:23
URL: http://trettontretton.blogg.se/

Kommentera här:

» Namn:
Kom ihåg mig?
» E-postadress: (publiceras ej)

»Blogg/hemsida:


Vad har du på hjärtat? ♥

Trackback
RSS 2.0