Otur med hästen

Bild från i somras.

 

Direkt efter skolan tog jag tio över fem bussen och hoppade av i stallet, mockade och fixa mat osv och gick sedan ut i hagen för att kolla till hästarna. Där möts jag min älskade häst, utan sitt täcke.. Han har lyckats komma ur det helt och hållet. Fråga min inte hur, fattar inte själv hur han har lyckats..... Inte den bästa dagen att lyckas med det, iom att det har regnat större delen av dagen :/ Så där stod han genom blöt och iskall :( Tog in hon direkt och stod närmare en timme och gnuggade och masserade för att få honom att torka..
Fick lite smått panik när jag kände att han var alldeles iskall.. Många hästar klarar ju att gå utan täcke, men inte våra. De är väldigt frusna av sig :/
Samtidigt som jag gnuggade honom torr fick han stå och mumsa på hö, vilket han uppskattade :) Sen fick han komma in i boxen med fleecetäcke och ett annat tjock täcke :) Ska försöka leta upp hans andra täcke (som han lämnade ute i hagen) imorgon.
Imorgon har jag inga lektioner, förutom en sk "Kärleks gala" där skolans musikelever ska sjunga. Pratade med mina lärare och han sa att det var okej att jag inte kommer imorgon. Med tanke på att jag måste sitta och vänta en och en halv timme efter vi har slutat, bara för att vänta på bussen (suck...) så känns det ganska meningslöst! Vore det inte för busstiderna hade jag åkt dit och kollat för jag tycker sånt är kul :)
Så iaf, åker till stallet och kollar så att allt är bra med hästen. Hoppas verkligen inte att han blir förkyld eller något, är alltid så nojjig med sånt. Vill ju att han ska må bra! :) Han va iaf pigg och glad som vanligt idag så jag hoppas inte det blir några bekymmer.

Ciao!

Kommentarer
Postat av: anni

sv; hahaha! nej, det är ju ett stoort minus!

2011-02-10 @ 21:21:10
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Carolina

Har du någon bild på dig och din häst du vill skicka in till oss? Bilderna kommer sedan komma upp som länkningar under kategorin läsarékipage.

Vore jättekul! :)

2011-02-10 @ 21:29:07
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera här:

» Namn:
Kom ihåg mig?
» E-postadress: (publiceras ej)

»Blogg/hemsida:


Vad har du på hjärtat? ♥

Trackback
RSS 2.0