Seg dag..

Sitter för tillfället på bussen på väg till skolan för att göra matte prov. Fast innan provet har jag 2h & 20 minuters hål (kan man annat än älska att bussarna passar så bra?! Not..). Med andra ord börjar jag 12.50 idag, dålig tid! Börjar heller tidigare & slutar tidigare.. menmen, planen är iaf att plugga lite extra inför provet. Jag håller tummar och tår för att det ska gå bra, jag måste klara det!
Ska man se något positivt med dagen så är det att jag slutar så fort jag gjort klart provet, runt 2 kan jag tänka mig.. (då blir det att vänta på bussen i en timme till, lovely!)

Nej, nog för denna gång!
Byebye


Vår!

Känns som det varit 20 grader idag, gick utan jacka tidigare, helt underbart! Vill ha sommar nuuu :)

Åkte förbi hästarna på väg hem med bussen och hästarna sov i solen, såg så härligt ut! Man vill bara smälta ihop till en liten pöl.. Hahaha!
Båda hästarna har fått komma ut med Jennie, min medryttare och hon berättade att det gick bra och det var två pigga & glada hästar. Det känns bra :)

Har fallit ihop till en hög på soffan och tror det är dax att få tummen ur röven och göra lite läxor snart. Slutade tidigare idag, sååååå skönt :)

Nog för mig, iAdios!


Ny header!

Jag har faktiskt gjort en ny header, duktigt va..? ;)
Inte för att jag bloggar så ofta, och det kommer troligtvis inte bli så stor ändring på det, tyvärr.. haha!
Före:
Efter:
Ha det bra!

RSS 2.0