Ledighet..?

Jobbarna rullar på som vanligt.. Nej, där ljög jag! Det är ju sommarlov! Fast lovet har inte riktigt börjat för mig än.. Jag har jobb ett par veckor innan jag får ta ledigt, men det gör faktiskt inte mig något. Jag trivs bra! Jag jobbar på ett dagis och ungarna är super härliga allihopa. Dessutom är det skönt att stiga upp på morgonen och känna att man har saker planerat. Annars blir det lätt att man sover lite för länge och latar sig hela dagen för att vid kvällskvisten få ångest över att man inte gjort någonting, känner ni igen er...?
 
Förresten, någon mer vars blogg.se app INTE fugerar?! Jag kommer inte in.. Lite irriterade med tanke på att jag i stort sett enbart använder appen för att kolla bloggen/blogga. Well well..
 
Nu är det snart dags att sova. Ja, jag skojjar inte, haha. Är helt slut efter ha lekt med ungarna hela dagen, haha. Imorgon väntar ännu en jobbedag. 
 
Ha det bra allihopa!

En ny vecka återigen..

Måndag kväll, har precis ätit lite grillat med hemmagjort vitlökssmör, mums! Mina smaklökar utsåg dock den grillade halloumin som vinnare, sååå otroligt gott!!
Ska snart ta tag i åliggandet också, imorgon är terminens sista prov - äntligen! Imorgon har vi vår sista heldag, på onsdag och på torsdag är vi helt lediga.. Hur underbart?! Sommarlovet är nära!

Igår hämtade mamma ut mitt paket på posten, ett nytt objektiv! Denna gång ett 50mm/ 1,8. Har testat det lite smått, älskar't!
Bild från gårdagens test-fotografering. Knashund <3


Frånvaro

Uppdatering har inte varit den bästa, I know.. men har haft fullt upp både i och utanför skolan.
Igår kväll startade jag dagen på gymmet (ja, jag har skaffat gymkort, wiho!) och fortsatte sedan med att spela in en film till ett mediaarbete och på kvällen spenderade jag med några vänner för att fira Josefin som fyllt 18! Taco, tårta (den på bilden) och film, vi hade riktigt trevligt!

Snart ska jag till hästarna på betet och rida, därefter har jag en fotografering jag ska göra och ikväll ska jag till en kompis, trevlans!

Så sammanfattningsvis; jag lever, även när inte bloggen gör det, hahaha!


RSS 2.0