Hoppning på schemat!

Precis som jag nämnde igår stod det hoppning på schemat idag, dock var det inte jag som hoppade utan min vän Anni :) Började fundera på hur länge sen det var hon hoppade honom sist. Trodde det var ett halvår typ, men när jag tänkte efter (och kollade arkivet, haha) insåg jag att det var över ett år sen.. 370 dagar sen för att att vara exakt!

Men trots att det var evigheter sen tyckte jag han var duktig, så jag är mer än nöjd! Med tanke på att han hoppas så sällan och det är "ny" ryttare på ryggen så var det inga större krav utan mest för att Pojken skulle få ha lite roligt. Det är inte lätt för verken häst eller ryttare att hitta varandras "knappar" när ridningen sker så sällan.
Började lite med att trava över bommar, fortsatte med ett kryss, där efter hoppade de 5½an och samt en oxer. Tror vi slutade någonstans på 80-90 cm, kollade inte så noga. Är som sagt väldigt nöjd och tror Pojken tycker det är kul att få lite variation i ridningen. Vi hoppar ju bara någon stock i skogen ibland.. Ska försöka att få Anni att rida ganska omgående igen, men det har jag sagt varje gång ;) Nej, inom 1-2 veckor måste de hoppa igen! :)
Bjuder på lite bilder också. Ska se om jag kan få upp en film lite senare också! :)

Kommentarer
Postat av: Majzan

Super fina bilder! Ser att du har röda tretorn. Har letat efter dom länge! Trodde att dom hade slutat säljas.. Säljs dom fortfarande? :)

2012-05-15 @ 16:17:42
URL: http://majzan.blogg.se/

Kommentera här:

» Namn:
Kom ihåg mig?
» E-postadress: (publiceras ej)

»Blogg/hemsida:


Vad har du på hjärtat? ♥

Trackback
RSS 2.0