Vem är du och vad har du gjort med min häst?!

Kom hem sent igår kväll efter att ha varit i Stockholm för att se Robert Pattinson & Ashley Greene (gör ev ett inlägg senare) och efter att ha sovit dåligt de senaste dagarna passade jag på att sova länge! Jag sov som en stock... and I love it! :)

Åkte ut till stallet nån timme senare för att rida. Pojken var riktigt j*vla duktig idag! Red ut själv och då brukar han göra allt för att ta sig hem.. Bocka, tvärvända, vägra gå eller stressa upp sig och trippa på tårna, men jag klandrar inte honom! Det är ju trots allt så ofta vi är ute ensamma så det är väl klart det känns konstigt när vi väl är det! MEN idag var han kolugn!! Gick förbi många läskiga saker i form av tex kossor ;) Kunde gå med långa tyglar utan att han ens gjorde så mycket som att försökte vända håll, skönt - duktig häst! :) Det var så man tänkte, "Vem är du och vad har du gjort med min häst?!" hahaha
Väl tillbaka i stallet fick han massa gottigottgott. Provade även hans nya täcke som mamma köpt. Tyckte det va fint & mysigt. (Och jag vet att ni älskar min wannebe grimskaft i form av balaband ;) man tar vad man har!)


Kommentarer
Postat av: 0livia

Fint tecke, vars är det köpt? :)

Känner igen känslan när det går så bra, det är underbart!

Följa varann på bloglovin? om inte så får du ha en bra dag iallafall :D

kram!

2011-11-10 @ 12:44:57
URL: http://0liviasblogg.blogspot.com

Kommentera här:

» Namn:
Kom ihåg mig?
» E-postadress: (publiceras ej)

»Blogg/hemsida:


Vad har du på hjärtat? ♥

Trackback
RSS 2.0