Tröga tanter har inget på vägarna att göra..

Ursäktar den dåliga uppdateringen idag, men har haft mycket att göra idag & är långt ifrån klar! Vaknade sent (det är ju sommarlov......) sedan drog jag och mamma ut på en ridtur sen snabbt in i duschen för att åka in till Sölvesborg och direkt efter det vidare till Bromölla! Dessutom har jag gått runt och irriterat mig på en idiottant (ja, hon är värd att kallas så), suck. Jag ska berätta..

Som sagt var jag och mamma ute och red en sväng. Hela ridturen börjar med att Pojken blev så rädd för en sak/ljud att han stog på bakbenen samtidigt som han sköt fram i galopp (mindre vacker syn kan jag tänka mig....) och efter det var han väldigt stressad, men han lugnade ner sig efter att ha fått springa av sig lite av sin energi. Dock blev vi tvugna att rida längs vägen där han blev riktigt stressad igen.. Jag misstänker att han blev rädd för vindkraftverken en bit bort för han stannade gång på gång och kollade på de hållen.. Ca 100m ifrån sommarhagen svänger vägen och han fick vindkraftverken i ryggen, vilket gjorde att han stressade upp sig igen och befann sig överallt och ingenstans typ..

Jag ska komma till saken nu!
Jag ser att det kommer en bil en bra bit bort och jag hör även att den inte saktar ner när den väl närmat sig. Gör "sakta ner-tecket" med handen, men tanten ignorerar det.. Så jag styr ut Pojken mot mitten av vägen (för att jag kunde räkna ut med röven att om idiottanten hade kört förbi i 5369214km/h hade Pojken blivit ännu räddare och hoppat ner i diket och brutit ett ben eller två eller skadat sig på annat sätt), men idiottanten saktar inte ner och precis som jag förutspådde blev Pojken rädd och gjorde en 180graders sväng för att kolla vad det var som lät (han brukar vända sig mot det läskiga för att se efter).
Idiottanten körde ända fram tills hon stod en halvmeter ifrån och jag fick ögonkontakt med henne, hon bara pekade på att jag skulle rida ut i kanten, men min häst var ju helt uppstressad och visste knappt vilket ben han skulle stå på!
Då FORTSÄTTER idiottanten köra tills Pojken flyttar på sig! Tur väl är det för hade han inte flyttat på sig hade hon kört rätt in i honom..

Jävla idiot!!!! Jag var så förbannad att inte jag inte heller visste vilket ben jag skulle stå på -.-
Pojken stressade såklart upp sig ännu mera så det var ju bara att hoppa av och försöka leda honom sista biten! Trodde jag skulle smälla av så arg var jag,  och mamma var in långt ifrån..

... och jag vet var hennes brevlåda bor, he he he he ;) Kollade upp registrerings nummret!
Nej, skämt åsido, men vad ska hon på vägen att göra när hon har noll respekt för medtrafikanter? När man ser att det är barn & djur på vägen bör ta det lungt, eller hur?!

Bildkälla: http://www.d7.se/catalog/product_info.php?products_id=9397


Kommentarer
Postat av: Jonna

Vilken jävla idiot!! :O

2011-07-07 @ 20:54:17
URL: http://hastsport.webblogg.se/
Postat av: 已知 Mohammedi Al-debis™

va med i min dagens blogg

2011-07-07 @ 23:14:52
URL: http://mohammedialdebis.blogg.se/
Postat av: frida

ibland blir man bara för bannad!!! Noll respekt!

2011-07-08 @ 13:42:43
URL: http://minaunderbaradjur.blogg.se/
Postat av: Den asCoOlAaAaa

Men fyfaaaan va arg jag blev nu :@@@@@@

2011-07-08 @ 22:47:47

Kommentera här:

» Namn:
Kom ihåg mig?
» E-postadress: (publiceras ej)

»Blogg/hemsida:


Vad har du på hjärtat? ♥

Trackback
RSS 2.0